top of page

OVER ONS

on y go logo FINAAL.png

On-y-go is opgestart met veel enthousiasme, dynamisme en de wil om succesvol te ondernemen.

 

Wij geloven dat detectie van de behoeften van de klant of prospect, grondig gezamenlijk overleg en doelbepaling cruciaal zijn om tot een optimaal plan van aanpak te komen.

 

Deze 3 peilers zijn onze basis tot samenwerken en garanderen onze klanten een efficiënte, kosten- en tijdbesparende aanpak én resultaat.

ONS TEAM

Marina 2.png

MARINA OELLIBRANDT

Life Coach, stress- en burn-out coach, verliesbegeleiding. In-company begeleiding wellbeing & stressreductie.

Ik ruilde 9 jaar geleden mijn functie als HR manager in voor het nieuwe On-y-go avontuur. De wens om zowel volwassenen als kindjes te gaan begeleiden was zowel voor Nathalie, mijn dochter, als voor mezelf té groot geworden en we wilden hier écht iets mee gaan doen. De basis van 20 jaar HR management in al zijn facetten blijkt tot op vandaag zeer waardevol te zijn, en het heeft er bij mij toe bijgedragen dat ik na 9 jaar mijn tijd nog steeds verdeel tussen werken met bedrijven aan wellbeing en stresspreventie én werken met mensen die worstelen met stress, burn-out, depressie of verlies. Als HR consultant sta ik bedrijven ook bij in al hun HR processen. Uw assessments zijn bij mij in goede handen en ik beheers en gebruik diverse technieken om het talent in uw bedrijf op uw verzoek in kaart te brengen of om de juiste match tussen kandidaat en bedrijf te verzekeren. Coaches moesten in de Covid periode hun manier van werken noodgedwongen aanpassen en digitaal werken of de praktijk sluiten. De voordelen daarvan, namelijk files kunnen vermijden en daardoor korter op de bal spelen zijn zaken die wij blijven inzetten. Ik luister graag hoe ik jou kan bijstaan in je zoektocht naar minder stress en meer energie. Bekijk zeker ook ons aanbod want in 2023 komen er weer leuke workshops aan!

Nathalie 2.png

NATHALIE FIERENS

HR & Kinder- en jongerencoach

Nathalie is een 3-talige On-y-go consultant met meer dan 10 jaar ervaring in werving- en selectie en HR project management.

 

Nathalie behaalde ook een Bachelor gezinswetenschappen aan de HUB. U kan op haar beroep doen voor coaching van kinderen van 0 tot 18 jaar, zij begeleid ouders en kinderen bij diverse problemen gaande van negatieve reacties op echtscheiding, het verwerken van een trauma of moeilijkheden op school.

bottom of page